ISPARTA / ŞARKIKARAAĞAÇ - Çiçekpınar Şehit Hüseyin Şeker Ortaokulu

Çiçekpınar Şehit Hüseyin Şeker Ortaokulu

Çiçekpınar Kasabası ŞARKİKARAAĞAÇ / ISPARTA
Vizyon
İSTİYORUZ Kİ… Türk eğitim sistemi içinde, Çiçekpınar Şehit Hüseyin Şeker Ortaokulu olarak, içinde bulunduğumuz bilgi çağında, öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş ve hayata aktarma bilincine erişmiş; teknolojiyi üretim aracı olarak kullanma becerisi edinmiş; sorgulanan, araştıran, düşünen tartışan, geleceğe en iyi şekilde hazırlanan; çevresinde de örnek alınan, ülkemiz geleceğini yönlendirecek bireyleri yetiştiren; başarılı, lider bir okul olmak.
Misyon
Biz Çiçekpınar Şehit Hüseyin Şeker Ortaokulu Müdürlüğü olarak farklıyız. Çünkü; sorunları sinerjik bir anlayışla coşkulu ve üretken yapısıyla çözen, sürekli kendini yenileyen, geliştiren ve iyileştiren, Atatürk İlke ve İnkılapları’na bağlı olan, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda hareket eden, düşünen, katılımcı, ileri görüşlü, dürüst, bilime inanan ve kültürel mirasa sahip çıkan çağdaş, davranışları ile çevresine model olan bireyler yetiştiren bir okuluz.
Ulaşım
Ulaşım sorunu bulunmamaktadır. Belediye ve şahısların işlettiği minibüslerle veya özel oto ile rahatlıkla ulaşım sağlanır.
Yerleşim Yeri
Kasaba 2500 nüfuslu olup, tarım ve hayvancılıkla uğraşmaktadır. Eğitim seviyesi yüksektir.
İlçe Merkezine 4 km, İl merkezine 125 km uzaklıktadır.