ISPARTA / ŞARKIKARAAĞAÇ - Çiçekpınar Şehit Hüseyin Şeker Ortaokulu

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİ KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu Etkinlikleri kapsamında okulumuzda kitap okuma etkinliği düzenlenmiştir.

Bundan sonraki süreçte de okulumuzda kitap okuma etkinlikleri düzenleyerek okuyan, okuduğunu anlayan, gelecek kuşaklar için okumayı bir yaşam kültürü haline getiren bir okul modeli oluşturulması hedeflenmektedir. Öğrencilerimiz yoluyla ailelerini de etkileyerek geleceğin okuyan nesilleri olan bir toplum yapısını okullarımızdan başlayarak kazandırdığımız okuma alışkanlıkları ile gerçekleştirilecektir.

Aslında bir kişinin kitap okuması, o kişinin sadece kendisine fayda sağlamaz. Kişinin okuması, onu daha fazla okumaya sevk edecek, topluma daha faydalı işler yapma ve topluma ışık tutma, onu aydınlatma gibi çalışmalara yönlendirecektir. Bu da topluma fayda olarak dönecektir kuşkusuz. Tarihe baktığımızda, tarih boyunca kitaplar kişiler ve toplumlar üzerinde etkili olmuş, kişilerin hayatlarını değiştirmiş, topluma yön vermiştir. Bu yüzdendir ki şu sözü duyarız: "Bir kitap okudum hayatım değişti.”Etkinliklerin planlanmasında ve uygulanmasında emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza da çok teşekkür ederiz.

17-01-202417-01-202417-01-202417-01-2024

Yayın: 17.01.2024 - Güncelleme: 17.01.2024 09:05 - Görüntülenme: 49